Arab jelqing gyakorlatok

Áttekintés

Az arab jelqing néven ismert technika vagy a fejés egy közel-keleti pénisznagyobbító gyakorlat, amelyről számoltak be, hogy növeli a férfi szerv méretét és kerületét is. Úgy tervezték, hogy stimulálja a pénisz áramlását. Miközben számos sebészeti és gyógyszerészeti péniszbővítési lehetőség áll rendelkezésre, a jelqing egy olyan technika, amely nem igényel speciális termékeket, és a saját fürdőszobája magánéletében is elvégezhető. Bár a gyakorlatokat széles körben jelentették, hogy növeli a “méretét”, forduljon orvosához, mielőtt bármelyik ilyen technikát elvégezne.

A Wet Jelq

Ezt a technikát legjobban akkor lehet elvégezni, ha a pénisz félig felálló, és elkezdi felmelegedni a péniszedet forró zuhanyzóval vagy fürdővel. Helyezzen be kenõanyagot, mint a bébiolajat mindkét kezébe, és dörzsölje a félig felemelkedõ péniszébe. Fogja össze a péniszet egy kézzel hüvelyk és mutatóujjával, ügyelve arra, hogy a kezed tenyere a föld felé nézzen. A hüvelykujjával és a mutatóujjával az OK jelzéssel szorosan húzza meg a péniszét az alapon. Nyomja le óvatosan, és lassan futtassa körbezárt ujjait a tengely hosszáig, amíg el nem éri a fejét. Amikor eléri a gengsztereket, a másik kezével indítsa el a technikát. Válasszon mindkét kezével, és próbáljon naponta körülbelül 200 stroke-ot végrehajtani, és a howtojelq.com szerint körülbelül 500 napi lökést végez.

A Dry Jelq

Ez a technika nagyobb hangsúlyt fektet a penile tengelyre, mert nem igényel kenést a Penis Enlargement Manual szerint. Hasonló a nedves jelkhez, de csak egy kézzel szükséges. Használjon kézzel a fent leírt módon, de amikor eléri a tengelyének végét, meg kell kötnie a medencefenék izmait, mintha meg akarná állítani a vizelet áramlását. Miközben tartja ezt az izomösszehúzódást, tegye vissza a kezét a péniszed alapjába, és használja a laza bőrét, amely körülveszi a tengelyét, hogy a körülveselt ujjak lehessenek a tengelye alá. Végezzen körülbelül 200 ütemet naponta, lassan növelve az ismétléseket, amíg el nem éri az 500 stroke-ot.

Nyújtott Jelqing

A feszített jelqing gyakorlat két kézre van szüksége a technika teljes egészében, és úgy történik, hogy a péniszét az egyik kezével szorosan a gerinccel mögé húzza, kissé nyújtva a Penis Enlargement Manual szerint. A hüvelykujjával és a mutatóujjával a tüskével lefelé fordítsa a tengelyét egy “OK” jelzéssel. Húzza előre a száraz és a nedves jelqing technikával megegyező mozgásban, felszabadítva a tapadást, ahogy a kezed találkozik. Hozza vissza a simogató kézzel a kezdő pozíciót, és ismételje meg. A weboldal az első héten napi 200-300 stroke-ot ajánl, lassan növelve az ismétléseket mindaddig, amíg 500 napi stroke-ot nem kap.