Gombaellenes kezelések a pattanások számára

Áttekintés

Az akne az ételallergia, a stressz vagy a bőrápolási termékek hatására következhet be, amelyek irritálják az érzékeny, pattanásos bőreket. Például az alkoholt tartalmazó bőrápolási termékek szárazra sülhetnek, és több olajat termelnek. A teafa (Malaleuca alternifolia) olajat gombaellenes antibakteriálisként használva segít csökkenteni és gyógyítani a pattanásokat. A teafa sok bőrápoló termékben megtalálható, és közvetlenül felhasználható a pattanásokra is. Használja a levendula, a clary zsálya és a bergamont illóolajokat, hogy segítsen az olajtermelés egyensúlyában, és gyógyítsa a bőrt. A levendula gyengéd ahhoz, hogy csecsemőkkel használjon, végül használjon jojobaolajat a tiszta és hidratálásra. A növényi viasz, hasonló a faggyúhoz, amelyet a szervezet természetes módon termel a bőrön és a fejbőrön. Világos fényvédő biztosítja az SPF 8-at.

Teafa olaj

A teafa Ausztráliában van. Az I. világháború idején a teafaolaj a katonák elsősegélykészletébe került. Sok életet mentett meg, hogy megfertőztem a fertőzést a sebektől. Hígítsuk az olajat egy pamutbélre, ha érzékeny bőrük van. Használja naponta a legjobb eredmény érdekében.

Levendula, Clary Sage, Bergamot

Sötét üvegben töltsön 3 oz-ot. Édes mandulaolajat és adjunk hozzá 20 csepp minden illóolajat. A bőrt megtisztítva ezt a keveréket egy pamut gömbön kell felhordani, és óvatosan át kell söpörni az arcra. Ezek az illóolajok szagolnak fantasztikusak, és mindegyiknek antibakteriális tulajdonságai vannak az akne-pattanások csökkentésére.

Jojoba olaj

A jojobaolaj kiválóan használható a bőrön és a hajon. Ez egy viasz, amely az arcra és az egész testre hidratálóként használható. A pattanások kezeléséhez használja a bõrt 1 tbsp finomításával. Tiszta kézre és finoman dörzsölje a bőr felett. Öblítse le meleg vízzel. Miután a teafaolajat és a többi illóolajat az olajtermelés egyensúlyára használta, egy nagyon vékony jojoba réteget alkalmazzon a bőr nedvességre. Használja takarékosan: Nem fogja eltörölni a pórusokat, Viseljen világos fényvédőt, ha belevesz a napba.