Vannak olyan ételek, amelyek eltávolítják a sztriptízt?

Cink-Rich Foods

A húzási jelek látható emlékeztetése a bőröd terjeszkedésére a hirtelen súlygyarapodás vagy terhesség miatt. A húzási jelek a dermis, a középső bőrréteg szakadásának eredménye. Gyakran kíséri rózsaszín vagy lila vonalak, amelyek a felszakított hajszálerekre utalnak, és általában a combján, hasán, csípőjén, mellén és felső karján jelennek meg. A húzási jeleket nagyon nehéz megszabadulni, de csökkentheti a láthatóságukat azáltal, hogy néhány étkezési változtatást tesz.

Vitamin-gazdag ételeket

A cink a kollagén termeléséhez szükséges ásvány, a kötőszövet, amely együtt tartja a bőrt. Az Egészséges bőrápolási webhely szerint a cink az enzimek megfelelő működésének egyik elemét képezi, amelyet a szervezetnek meg kell javítania a bőr sebek felkutatására. Megtalálható a cink a közös húsok, mint a hal, brazil dió és pulyka.

Protein-Rich Foods

Az A, C és E vitaminok segítenek a sztriptíliák elleni küzdelemben, és elősegítik a jelenlegi gyógyulást. A C-vitaminban gazdag ételek segítik a stretch mark kialakulását, mivel a C-vitamin segíti a bőr kollagén képződését. Az A és E vitaminok szintén előnyösek a stretch markok számára: az A-vitamin segíti a bőrsejtek kialakulását és az E-vitamin segít a szervezet regenerálódásában a C-vitaminban. A C-vitaminban gazdag élelmiszerek a sárgarépa, az édesburgonya és az áfonya, És E tejtermékek, avokádók és napraforgómagok.

Víz

A fehérjével gazdag élelmiszerek javíthatják a bőrük minőségét és segítenek megakadályozni a stretch mark fejlesztését. A szójabab, leginkább a koncentrált por alak, nagy növényi fehérjeforrás. A fehérjében gazdag is olyan húsok, mint a pulyka, a tonhal és a csirkemell. A fehérjében gazdag tejtermékekhez próbáljon tojást.

Sok ital, mint például a kávé, a tea és a szóda, hajlamos dehidratálni a bőrt, és jobban kiszolgáltatva a sztrippel. Ellentétben ezekkel az italokkal, a víz megőrzi a bőre egészséges és hidratált, így kevésbé hajlamos a sztrippelésre. Növelheti a hidratálást naponta legalább nyolc-tíz órás pohár vizet. Ez megtartja a bőre rugalmasságát, és segít fenntartani a kollagén normál termelési szintjét.