30 perces futópad edzés

Áttekintés

Amikor futópados edzésről van szó, a 30 perces nem hangzik úgy, mintha jelentős hatást gyakorolna a testére. A valóságban napi 30 perc fizikai aktivitást igényel az egészségügyi ellátások elérése érdekében, az American Academy of Family Physicians és az American College of Sports Medicine szerint. Ez attól is függ, hogy mit csinálsz abban a 30 percben. Az alábbiakban néhány treadmill edzés segít Önnek abban, hogy a legjobbat a 30 perc alatt!

Gyors séta

Ha újak vagytok gyakorolni, célszerű fokozatosan elkezdeni, hogy testét a mozgás és a magasabb aerobic igényekhez igazítsa. Ezzel az edzéssel indítsa el a futópadot, és lassan járjon két vagy három percig. Fokozatosan növelje ütemét, amíg nehéz lélegzést és izzadást nem okoz. Tartsd ezt a szintet a többi 30 perces időtartam alatt, és hagyd, hogy könnyedén lehűljön. Az edzés időtartama alatt ne helyezze kezét a korlátokra. Csak akkor használja őket segítségért, ha először lépett az övre. A karjaidat is szivattyúzhatja erőteljesen a kalorikus kiadások forgatásához.

Interval képzés

Az intervallum edzés egy magasabb intenzitású edzés, amely elég nagy mennyiségű kalóriát éget, miközben megcsinálja azt, és az anyagcsere megmarad, ha elkészült. Ehhez az edzéshez indítsa el a könnyű ötperces jogot, hogy felmelegedjen. Miután elkészült, fordítsa fel a sebességet a futópadon, amíg a maximális erőfeszítés kb. 80% -án fut. 30 másodperc elteltével mérsékelt sebességgel csökkentse a sebességet, majd 60 másodpercig lökdösse. Ismételje meg ezt a sorozatot 20 percig, és végezze el a könnyű ötperces koppintás vagy élénk séta.

részhajrák

A sprintek hasonlóak az intervallumokhoz, de teljes erőfeszítésre van szükség, és tényleges pihenőidőre van szükség. 5 perces bemelegítés után fordítsa fel a sebességet, hogy maximális sprintben legyen. Fusson 20 másodpercig, majd tegye a kezét a korlátokra, és emelje fel magától az övet. Óvatosan helyezze a lábát az öv oldalára és pihentesse 40 másodpercig. Miután a pihenés véget ért, emelje fel magát az övre, és távolítsa el a kezét a korlátokról és a sprintről. Ismételje meg ezt a szekvenciát 20-szor, és fejezze be egy könnyű ötperces felhúzási joggal.

Hill emelkedik

A Hill-emelkedés nagyobb hangsúlyt fektet a lábizmokra, és a nagyobb intenzitással járó magasabb kalóriákat is éget. Egy ötperces bemelegítés után növelje a lejtést egy százalékkal az elkövetkező 10 perc alatt. Amint ezt teszed, enyhén csökkentse a sebességet a lejtés minden emelkedésével. Miután eléred a 10-et, gyors sétával kell lenni. Miután ez a perc eltelt, fordítsa meg a szekvenciát a lejtéshez és az egyes percek gyorsításához. Finom, ötperces kesztyűvel vagy egy élénk séta a szalag lapokkal.