Otthoni gyakorlatok a hátsó zsírhoz

Áttekintés

A túlzott zsírtartalmú nők úgy érezzék, hogy a flab-bosszantó duzzanat a melltartójuk fölött és alatt van, vagy a vállrés alatti zsírtartalmaként. A felesleges háttámlával rendelkező férfiak csúnya gyűrődést vagy gördülést tapasztalhatnak, amely a derék mentén fekszik a hátán. A férfiak és a nők könnyű könnyű súlyzókkal vagy anélkül végezhetnek különféle könnyű gyakorlatokat otthon, a felső és középső hátsó területek hangosításához. Mivel nincs olyan hely, mint a foltcsökkentés, a 150 perces cardiovascularis edzés szükséges ahhoz, hogy egészséges zsírt fogyasszon, beleértve a hátadat is.

A váll vállat vont

Állj lábakkal a váll távolsága mellett, mindegyik kézben könnyű és közepes súlyú (öt-tíz fontos) súlyzókkal. A keze tenyereinek befelé, a csípő felé kell néznie. Enyhén felhúzza az abszolút az alsó háttámaszon, és emelje fel a vállát a fül felé. Tartsa a vállrándítás tetejét kb. 3-5 másodpercig, majd engedje el, javasolja a Fitness Magazin. Ismételje meg ezt a lépést körülbelül 10-szer.

Ülő sorok

Az ültetett sorok a felső és a középső hátsó izmokat szilárd és tónusos működésre használják. Ezzel a gyakorlattal ellenállási sávot vagy csövet használhat. Húzzuk meg az ellenállási sávot vagy a csövet egy erős bútorrész körül, mindkét végén. Ülj le a szék szélére vagy a padlóra, egyenesen. A szalagot vagy a csövet meg kell feszíteni a karjaidat előre haladva. Fogja meg szorosan a szalagot, húzza hátra a karját, hogy a könyök közvetlenül a háta mögött mutasson, és a kezét a törzs közelébe húzzák. Próbálja meg megérinteni a váll lapátokat a háta mögött. Tartsa néhány másodpercig, majd engedje el. Ezt a gyakorlatot több mint 10 alkalommal ismételheti meg, javasolja a Fitness Magazin.

Egy kar sor

Dolgozzon a váll hátulján és körül, és dobja el ezt a zsírt az egykarú sorok végrehajtásával. Fogja meg a súlyzókat, amelyek kihívást jelentenek, de továbbra is fenntartják az űrlapot. Tartsa a súlyt egy kézzel. Ha két könnyű súlyzóval rendelkezik, egy kézzel mindkettőre egy másik kihívásra támaszkodhat. Kezdje a jobb karját. Helyezze a bal lábát a másik előtt, hogy hajlítsa előre, az alkar a bal combon nyugodjon. Tartsa egyenesen a hátát és a vállakat is. Húzza ki a súlyt tartó karot, majd emelje felfelé, hajlítsa meg a könyökét. Próbálja meg a jobb könyökét olyan magasra hozni, amennyit csak lehet a mennyezet felé, tartsa egy pillanatra, majd engedje le. Váltson a másik oldalra. Ezt a gyakorlatot 10-20 alkalommal megismételheti.