Bootcamp partner edzés

Áttekintés

Egy partnerrel való munkavégzés kiváló eszköz a gyakorláshoz. Készülj fel egy partnerrel, hogy tartsa magát a pályán és őszintén. Nagyobb valószínűséggel ragaszkodik egy programhoz, ha valaki motivál. Bár könnyű elhagyni az edzést, nem akarsz csalódást okozni a partnerednek. A bootcamp típusú edzés ideális, mert minimális felszereléssel szabadon végezhető.

Lunge Medicine Ball Toss

Férje a partnered, és álljon körülbelül három-négy láb távolságban egymástól. Fogva tartva egy 5-10 kilós orvosi labdát, nyissa előre a bal lábát és hajtsa előre a mellkasát a partnere felé. Ahogy előrenyúlsz, a partnered hátrafelé nyer, jobb lábával és elkapja a labdát. Ezután előrenyújtja a jobb lábát, és visszadobja a labdát, miközben a bal lábaddal visszahúzódik. Ismételje meg 10-szer és kapcsolja a lábakat.

Side Shuffle MedicineBall Toss

Férje a partnered, és álljon körülbelül három-négy láb távolságban egymástól. Tartson egy 5-10 font orvosi labdát, oldalra keverje, és dobja el a labdát oda-vissza partnerednek. Véletlenszerűen 30 másodpercig keverje az irányt, majd a másik irányba további 30 másodpercig.

Resisted Runs

Helyezzen egy háromlábú gumi csövet vagy ellenálló sávot a partner derekán és tartsa a végére. Hajtsa fel partnereit, miközben ellenállást biztosít. Fusson körülbelül 50 méterre, majd kapcsolja be, így a zenekar már a derekán van. Ne felejtse el tartani a hasát, és a futás során hajoljon előre. Ez egy nagyszerű bizalmi tevékenység, valamint a testmozgás a láb erejének és kitartásának megteremtésében.

Shuttle Race

Ha kedvelsz egy barátságos versenyt, a transzfer versenyen szórakoztató lehet. Helyezzen öt kúp vagy markert 10 méter távolságra egymástól, összesen 50 méteren, sík felületen. Mindketten az első kónuszon kezdődnek. A “Készen, készen, menj!”, Versenyezz a második kúphoz, érintse meg a talajt, és forduljon vissza, és menjen vissza. Az első kúpnál érintse meg a talajt, és a harmadik kúphoz érjen, érintse meg, és menjen vissza az első kúphoz. Töltse ki ezeket a lépéseket a negyedik és az ötödik kúphoz. Az első az elején nyer.

Üljön a partnered bal oldalán a lábad hajlítva, és a sarkad megérintette a talajt. Fogva tartva egy 5-10 kilós orvosi labdát, forgassa el és érintse meg a labdát a földön balra, majd jobbra forgatva, és adja át a labdát a partnerednek. Ezután megérinti a labdát jobbra, forgat vissza, és átadja neked. Ismételje meg a 15-20 ismétlést. Váltson oldalra és üljön a partnered jobb oldalára, és ismételje meg a gyakorlatot.

Orvostudomány golyó ülőke-csomó forgása