A csecsemőveszteségről

Amikor Natalie Fraschetti először gyomrát nézett a fia után, azt gondolta: “Wow, hogyan fordulhat vissza valami normális félúton?”

Fraschetti, 30 éves mérnök Encinitas-ban, Kaliforniában, 2010-ben született az első gyermeke számára. A régóta futó, új fizikum külföldinek tűnt.

“Nem az volt, hogy még a kövér is volt, olyan volt, mint egy mazsola, mint egy nagyon puha, púpos mazsola” – mondta.

Ez a tapasztalat messze nem gyakori, és sajnos a puha faggyú nem csak ül a gyomorban.

Jenny Burkett Widmaier, 28 éves, egy atlantai fotográfus gyakorolta a terhességet napi jóga rutinok és alkalmi boot camp osztályok. A terhesség ideje alatt úgy gondolta, hogy az extra súly csak a gyomrában volt, de miután kiadta a lányát, észrevette a csípőjét, a lábát és a nyeregtáska környékét, ahol soha nem volt problémája.

Sok nő végül nagyobb súlyt kap, mint amennyit elvárnak, mondja Mara Newman, a regisztrált dietetikus és a korábbi Weight Watchers vezető New Jersey-ben. 25 és 35 font között. Egészségesnek tekinthető, mondja Newman, és a túlsúlyos nők 40-et nyerhetnek, miközben még mindig egészségesek.

Mi várható

Gyakorlat Türelem

Étkezés és etetés

– De ha nem aggódsz egy derékvonalról, úgy érzed, hogy van egy szabad csarnokod – mondta Newman.

A várandós sztárok, akik látszólag kórházi ruhákból 2-es méretű vörös szőnyegruhákba mennek, nehezebbek az új anyák számára a fizikai változások, valamint a formába való visszatérés kihívása.

A jó hír az, hogy jobb formában lehet, mint a terhesség előtt. A rossz hír az, hogy sok türelmet fog kapni.

Dr. Michael Johnson, a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem OB / GYN orvosa azt tanácsolja, hogy küzdjenek a késztetéssel, hogy azonnal eljussanak az edzőterembe.

A terhesség ideje alatt a szívfrekvencia szintje legalább 15% -kal növekszik, és ez növeli a szállítás előkészületeit és a vérveszteséget. – Amikor a női gyűrűk szorosak, ez a melléktermék a vér mennyiségének növelésében – mondta Johnson.

De ezek az egyszerű folyadékok gyorsan mozgósulnak a terhesség után, és a nők várhatóan drámaian felszabadítják a folyadékot a vesékből két és hét nap között. Akár 20 font. Könnyen elveszhetnek a terhesség utáni első héten.

Továbbá a lágy, fagyos mazsolát, ahol a hat-csomagodban szokott lenni, legalább hat hétig tart, hogy viszonylag normális legyen.

A méh megnövekedik a magzati növekedés támogatására, de születés után szoptatás alatt vagy önmagában is szerződésbe lép, hogy legalább hat hétig visszanyerje a normál méretét.

A hasfal izomrostjai meghosszabbodnak a csecsemő növekedése érdekében, ami technikailag soha nem tér vissza teljesen normálisra. Az eljárás három-hat hónappal eltelhet, mielőtt a hasfal felújul, és normális hangzásához vezet.

– És ésszerű elvárásokkal kell rendelkeznie – mondta Johnson. És a legnagyobb tippje, hogy visszaszerezze abszolútját? Ne gondold vagy aggódsz, hogy legalább négy hónap elteltével csinálsz situpset.

“Egész nap egész nap lebonyolíthatjátok vagy lecsaphatsz, és nem fogsz semmit elérni” – mondta. – A testnek önmagában kell ezt tennie.

Andrea Rogers, 29 éves, az Xtend Barre alapítója – pilates és tánc kombinációja – a Boca Raton-ban, Florida-ban, nemrég az első gyermeke volt.

“Sok olyan munka, amely a magra koncentrál, teljes testmozgás” – mondta Rogers.

Annak érdekében, hogy erősítse a magot, amely végül is szigorúbb abszolút okozhat, azt javasolja, hogy jó testtartást alkalmazzanak a születés utáni első hetekben, mielőtt lassan hozzáadnák a csík változatait az edzéshez, amikor a test kényelmesen érez.

“Miközben ültetek és ápoltak, vagy gyors e-mailben próbálkoztak, fókuszáljanak arra, hogy hol vannak a gerincük és az összehangolódásod, és gondolkodni fogsz egyenesen.”

Egy másik módja annak, hogy segítsen a lágyságnak, ha egy hasi kötőanyagot vagy övt használ, ha az úgy érzi, hogy minden túlfeszített, a “A Mami Dokumentumok Ultimate Guide to Terhesség és Szülés” szerint a Drs. Yvonne Bohn, Allison Hill és Alane Park.

Az új anyák gyakran elfelejtették a kismedencei izmok fontosságát, az izmok alsó részén levő izmokat, amelyek mindent tartanak. Ezeket az izmokat a terhesség és a születés traumatizálják, és legalább hat hetet vesz igénybe a gyógyulási folyamat első fázisának megkezdéséhez.

“Hajlamosak vagyunk bizonyos típusú gyakorlatokat elriasztani, mert nem szeretnénk túl nagy hangsúlyt fektetni (kismedencei izmok), hogy megőrizzük a hólyagtámogatást” – mondta Johnson.

A terhességtől számított legalább nyolc hétig tanácsolja az olyan feszítő gyakorlatokat, mint a futás és a kocogás. Ehelyett választhat a kevésbé intenzív kardio, mint az elliptikus vagy úszás.

Eltekintve attól, hogy hogyan gyakorolhatod, amikor a szervezeted készen áll rá, a legjobb módja annak, hogy átvegye az irányítást, hogy nézze meg, mit eszik. A rossz hír az, hogy ez vissza a hüvelykujjszabályozás: Vegyél kevesebbet és fordíts többet.

Ramona Braganza, a hírességes fitness edző, aki Jessica Alba és Halle Berry a terhesség utáni életének legjobb alakját veszi fel, azt állítja, hogy a nők feltételezik, hogy kalóriát égetnek meg, ha szoptatnak.

“Az ügyfelek csökkentették a kalóriabevitelüket, de még 500 kalóriát engedtek maguknak a szoptatásban” – mondta. – De ha észrevesz egy változást a tejben, túl alacsony a kalória.

A szoptatás alatt több kalciumot fogyasztson joghurtban, tejben és könnyű sajtokban, hogy a legjobb tejet biztosítsa a baba számára. Bár a szoptató anyukák technikailag könnyebben tudják csökkenteni a súlyukat, Johnson azt mondja, hogy az ötletet túlértékelték.

“Úgy gondolom, hogy ez félrevezető, mert Angelina Jolie-ról olvastam, és hogy az ápolónők mennyi kalóriát égetnek el, de épp elégedettebbé tette” – mondta Annabelle Martin, egy 30 éves újságíró a floridai Fort Myers-ban.

Noha kilenc hónapig tart, hogy egy kisgyerek legyen, még kilenc további kilenc órát vehet igénybe, hogy kiszabadítsa a súlyát, és jobb formába öntse. A faktorizálás legalább hat héttel a szülés után, mielőtt még könnyű testmozgást indítana, legalább még négy hónappal a velőre várakozó, hogy újra hangot adjon, esetleg nem a 2-es méretű vörös szőnyegruhát viseli, amint a A baba alszik.

De a türelem és az előzetes fitnesz korlátozások miatt az izmok jobban és gyorsabban reagálnak az esetleges edzésre, mintha két héttel a kórház elhagyása után ugornának a futópadra. Adj hozzá egy megfelelő diétát, és te leszel a gyereket súlyának elvesztésével.