10 legjobb energiaital

A 2017-es évre várhatóan több mint 20 milliárd dollár bevétellel – a napi dietetikusban közzétett 2013-as cikk szerint – az energiaitalok nagy ügyek. De ha megveszed őket, azt akarod szerezni, aki a legjobban működik. Bár az energiatartalmú italok elfogyhatnak, az egyéb italkínálatok is energiát adnak. Mivel az energiaitalok negatívan befolyásolhatják az Ön egészségét, kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt hozzáadná őket az étrendhez.

vörös Bika

A Red Bull az eredeti energiaital, és jó választás az energiafelhasználás érdekében. Egy 2001-es tanulmány, amely az Amino Acids-ban jelent meg, vizsgálta a Red Bull hatását az energiaszintre és a hangulatra egy önkéntes csoportban, és megállapította, hogy az ital nemcsak fizikailag energizálja az önkéntest, hanem javítja a mentális képességet, beleértve a koncentrációt és a memóriát, míg a piros A Bull számos olyan összetevőt tartalmaz, amelyeket energia-elősegítőnek neveznek, ez a koffein, amely a mai diétás embernek köszönheti a lendületet. A 8 uncia adagban 80 milligramm koffein van.

Szörny energia

A Red Bullhoz hasonlóan, bizonyíték van arra, hogy a Monster Energy ital hatékonyan növeli az energiát. Egy 2009-ben publikált tanulmány az American Societies of Experimental Biology című folyóiratban megállapította, hogy a Monster Energy jobb vizuális reakcióidőt fogyaszt a fiatal felnőttek körében. A Monster Energy 80 milligramm koffeint is tartalmaz 8 uncia adagban.

Rock sztár

A Fox News 2014-es cikke szerint a Rockstar energiaital jó választás, hogy az extra lendületet adjon neked. Mint a Red Bull és a Monster Energy, a Rockstar 80 milligramm koffeint tartalmaz 8 uncia adagban.

5 órás energiafelvétel

Az 5 órás energiafogyasztás csak 4 kalóriát tartalmaz adagonként, és jó választás azok számára, akik kalóriát számítanak. Minden lövés 200 milligramm koffeint tartalmaz.

Víz

Ha egy kicsit lepusztultál, mielőtt egy energiaitalt lecsapol, fontolja meg egy pohár vizet. A nem kielégítő hidratáció elfojtja energiaszintjét. Célja, hogy naponta elegendő mennyiségű vizet inni kell, hogy a vizelet tisztán vagy halványsárga színű legyen.

Mivel a koffein az energiaitalokban, amely lendületet ad, pénzt és kalóriát takaríthat meg egyszerűen egy pohár kávét fogyasztva. Míg a kávé koffeintartalma csészéből és csészébe változik, 120 mg-ról 230 mg-ra változik a 8 uncia-főtt csésze.

Kávé

Eszpresszó

Mint egy csésze kávé, egy kávéfőzők szintén magasak a koffeinnel, 150 mg-tól 185 mg-ig terjedő adagonként, és az 5 órás energiafelvételhez hasonló gyors lendületet adhat.

Nem tarthatja rendszeres csésze tea energiatakarékos, de ez is a koffein forrása, 42 milligrams to 72 milligrams 8 uncia csésze. A koffein mellett a fekete tea gazdag flavonoidokban is, ami javíthatja a szív egészségét és csökkenti bizonyos típusú rák kockázatát.

Mint a fekete tea, a zöld tea is koffeinforrás, de nem annyira, 9 mg-tól 50 mg-ig a 8 uncia-csészéért. De a tea gazdag az egészségmegőrző flavonoidokban, és segítséget nyújthat a testsúlycsökkenésnek azoknál, akik csökkentett kalóriatartalmú étrendet követnek.

A sportitalok nem feltétlenül a legjobb energiatakarékosak mindenkinek, de ha kitartó sportolók vagyunk, a sportitalok biztosítják a hidratálást és a szénhidrátot, hogy folytathassa edzését vagy versenyét.

Fekete tea

Zöld tea

Sport Italok